За нас

MLO International LLC съдъжа в портфолиото си десетилетия опит в сферта на професионалните хранителни добавки, грижата за тонуса и здравето, фитнеса, бодибилдинга  и тежкоатлетическите дисциплини.

Нашият изследователки отдел работи ръка за ръка с отбора ни от атлети за да развие формули, комбиниращи в себе си едновременно мощни съставки и доказан ефект в точните форми и дози.Нашата цел е да постигнем шампионски резултати във всеки аспект както на тренировките,така и на възстановяването и натрупването на мускулна маса.

Различните линии на хранителните добавки MLO отговарят на най – новите изисквания за контрол на качеството.Продуктите ни следват най – стриктните международни стандарти за чистота, концентрация
и произход на съставките.Нашите сертификати GMP, ISO9001 и НАССР гарантират, че с нашите продукти ще получите точно това, което виждате на етикетите ни с възможно най – високо качество.

Здравето не е просто избор, а задължение за MLO International.Точно затова, всички наши усилия са фокусирани в увеличаването на силата, издръжливостта, пропорциите на мускула и разграждането на мазнините по правилен и безопасен начин.С избора на MLO Вие ще получите отлични и ефективни продукти!


СЪСТАВКИ


Нашият L – Glutamine е гордо брандиран с лого маркера на The Kyowa Quality ®.    С повече от 60 години опит като световен разработчик и производител на висококачествени съставки , KYOWAQUALITY ® е повече от просто гаранция за ефикасност и сигурност.Сертификатът The Kyowa Quality ® (KQ) означава, че получавате точно това, за което сте платили.


Creapure® е глобален премиум бранд за производството на креатин монохидрат. Произведен в Германия, под безкомпромисен контрол на качеството и постоянни подобрения, Creapure® и логото му на опаковката сертифицира продуктите ни и гарантира, че съдържат само най – чистата и висококачествена суровина от сигурен източник.


Cryobiotica™ е биотехнологична компания, фокусирана в разработката и развитието на нови и високопотенциални пробиотик бактерии. Екипа от специалисти на Cryobiotica™  се цели в селектирането на проукти , които имат силни пробиотични характеристики. Тези продукти се обработват във фабрики от последно поколение, изпозващи иновативни технологии за култивация осигуряващи милиони полезни бактерии способни да оцелеят в сложната среда на стомашно – чревния тракт и носещи изключители ползи за здравето.

Shopping Cart